Je eerste kunstschaatsschoenen

Je eerste kunstschaatsschoenen

Je bent een prille maar een snelle student. Je weet niet of je nu kunstschaatsen moet kopen. Hoe dan ook, je gelooft dat je behoorlijk snel vooruitgang boekt. Je hebt de levels met vrije vorm bereikt. Momenteel is het onvermijdelijke probleem als u stopt met leasen en uw eigen paar kunstschaatsen koopt.

In het geval dat je kunstschaatsen waardeert, moet je op dat moment je schaatsen claimen, ongeacht je niveau. Dit komt omdat je veel sneller vooruitgang boekt met je eigen schoenen en je skaten waarschijnlijk aanzienlijk meer zult waarderen. Arena’s slijpen hun schaatsen over het algemeen niet zo vaak als zou moeten. Het kan in de eerste plaats meer kosten om je eigen skates te hebben, maar je hoeft niet te blijven betalen voor huur, je hebt je eigen skates die niet naar de voeten van anderen ruiken en in het geval dat je de correct model, ze zouden u door alle verzamelingsoefeningen moeten leiden. De onderstaande vragen kunnen u zorgen baren:

  1. Wat is de meest ideale schaats die je kunt kopen?
  2. Welke maat krijg ik?
  3. Heb ik een kunstschaatszak nodig om mijn schaatsen in te vervoeren? Of nogmaals. Is het oké om mijn schaatsen over mijn schouders te laten glijden als ik naar de arena ga?
  4. Moet ik soakers krijgen?
  5. Hoeveel tijd heb ik nodig om erin in te breken?
  6. Wanneer weet ik dat ik ze moet aanscherpen?
  7. Hoe zou ik voor mijn schaats zorgen?

JE SCHAATSEN KRIJGEN

Over het algemeen raad ik voor beginnende skaters een eerste paar schoenen aan voor jonge kinderen. De schoenen moeten aangenaam zijn en voldoen aan alle voorwaarden voor een startschaats. Elk merk zou het doen. Het gaat om neiging. Ze zouden voldoende hulp moeten bieden en een paar redelijk scherpe randen moeten begeleiden voor wat u probeert te doen. Ga naar je dichtstbijzijnde skateshop en laat ze weten op welk niveau je aan het skaten bent en wat je moet doen. Ze kunnen je passen en je voorzien van een skate voor jouw niveau.

Schatten

Om een ​​schatting te maken, moet je naar je dichtstbijzijnde skateshop gaan en je vakkundig laten passen. Skates lopen niet in overeenstemming met schoenmaten. Sommige lopen enorm, sommige klein, sommige zijn breed, sommige zijn beperkt. Alles is afhankelijk van het merk. Een voorbereide vaardige zou de mogelijkheid moeten hebben om u te helpen bij het verkrijgen van de passende maat. Je zou je nieuwe skates liever niet kopen en ze niet laten passen! Als uw voeten zich nog aan het ontwikkelen zijn, kunt u gewoonlijk een halve maat groter of misschien een volledige maat groter worden. Meer dan dat kan de ervaring lastig maken. Bovendien verkopen een paar winkels ook gebruikte skates, wat een goede gedachte kan zijn voor skaters met zich ontwikkelende voeten! Hoe het ook zij, het is meestal het beste om in je eigen skates in te breken.

HET INBRAAKPROCES

De inlooptijd is afhankelijk van de hoeveelheid die je skate. Vanaf het begin zul je moeite hebben met skaten en heb je niet de mogelijkheid om alles te doen wat je dacht te kunnen. U zult waarschijnlijk een paar ruzies krijgen. Ga door. Dat zijn de “pauzes” van het hebben van je eigen kunstschaatsen. Om deze cyclus aan te moedigen, is het normaal gesproken een slimme gedachte voor skaters om hun skates thuis te dragen terwijl ze voor de tv zitten met hun skate-horloges aan. Hierdoor kan de laars naar uw voeten worden gevormd. Wandel er thuis een beetje in, draai aan het onderbeen. Bind ze op het moment dat ze nieuw zijn niet helemaal vast. Laat de bovenste snaar los totdat je ze een beetje hebt ingebroken totdat je je goed voelt in je laarzen. Doe op het ijs veel rughybriden, swizzles (walshop als je dat kunt) en draai aan je onderbenen. In het geval dat je ontdekt dat je expliciete zones hebt die schadelijk zijn, kun je die regio’s laten “punchen” in de skateshop, ze hebben een metalen instrument dat zones van de schoen naar buiten duwt om drukgebieden te verlichten. Soms werken ronde cosmetische doekjes op bewonderenswaardige wijze om te zorgen voor pijnlijke onderbenen en verschillende zones die pijn doen bij skates.

Uw MESSEN slijpen

Zorg dat je snijkanten worden aangescherpt voordat je je schaatsen onverwachts gebruikt. Nieuwe snijkanten gaan niet samen met grote randen. Hoe vaak je je skates bijschaaft, hangt af van de hoeveelheid die je skate. Het algemene principe is op welk punt je ook van het ijs zweeft. Je zult het op het ijs zien als je je randen moet slijpen. Op het moment dat ze nors beginnen te worden, voel je jezelf zijwaarts zweven op je snijkanten over het ijs. Op het moment dat dit begint te gebeuren, betekent dit dat je scherpe randen nors worden omdat de randen ronder worden. Elke skater heeft in elk geval zijn eigen neiging. Om te controleren of uw scherpe randen dof zijn, sleept u een vingernagel zachtjes meer dan een van de randen. Als het een deel van je nagel afkrast, zijn ze waarschijnlijk in orde als er geen krassen zijn, dan moeten ze worden bijgeslepen. Je mentor zou ook de mogelijkheid moeten hebben om het je te vertellen, of de winkel waar je je schaatsen slijpt zou de mogelijkheid moeten hebben om je dit ook te laten weten. Voor elke keer dat u uw scherpe randen slijpt, verwijdert u een beetje van uw snijkanten. Af en toe hoeven je schaatsen misschien niet te worden geslepen, de persoon in je winkel beseft precies wat hij moet doen om je vast te houden tot je volgende hoonbeurt

Nadenken over UW MESSEN

Ik zou aanraden om een ​​paar soakers te kopen om je scherpe randen te beveiligen. Ze zijn geweldig voor als je je skates niet gebruikt. Ze helpen uw randen te beschermen tegen corrosie. Zorg ervoor dat je je skates niet opbergt met de harde skates-monitors erop. Hierdoor kunnen uw snijkanten roesten. . . snel! Gebruik gewoon de skate-horloges om over ijs te wandelen om te voorkomen dat je snijkanten kapot gaan. Op het moment dat je klaar bent met skaten, veeg je je scherpe randen en laarzen af ​​met een handdoek en trek je je soakers aan. Wanneer je naar huis terugkeert, is het altijd een slimme gedachte om je schaatsen uit je schaatszak te halen, je soakers uit te doen en je schaatsen te laten drogen. Dit voorkomt roest aan uw randen en laat het vocht verdwijnen. Ik zou voorstellen om een ​​soort rugzak, rugzak of skatezak te kopen, iets om je schaatsen in te vervoeren. Skaters lijken te eindigen met veel afval om rond te slepen: cd’s, handdoeken, handschoenen, beenwarmers, monitoren, extra leggings, gezichtsdoekjes, spoedeisende behandelingen en nog veel meer.v